keresés menü

5 monokróm cipő, ami instant szerelemre képes ébreszteni

Adidas EQT Racer 2.0 “Core Black”

Az újgenerációs háromcsíkos (nem)színeivel odakacsint a health goth-nak, kialakításával pedig valamiféle űrdizájnhoz közelít, nyílásokkal az oldalán, hogy a lélegzés tényleg lélegzés legyen, ne csak promóciós lózung.

Reebok Instapump Fury OG “Flat Grey”

A Reebok egy technokrata mocsári szörnyet hasított ki a klasszik Instapump Fury OG sziluettből, a brutál kialakítás viszont egyedi párnázást takar, vagyis egésznapos szuperkényelem a jussa annak, aki felrántja magára.

Adidas Originals Stan Smith “Core Black/Running White”

A Stan Smith az egyik legelegánsabban-áramvonalas típusa a német márkának, ez meg itt talán az eddigi talán legszebben összerakott feketefehér külső, amit felhúztak a gerincre. Szintén friss ügy!

Trax Couture x Footpatrol x PUMA R698

Én egy Trinomicban futok, életem legkényelmesebb cipője ever. A pár napja lezajlott Record Store Day-en a londoni underground lemezkiadó, a Trax Couture beszállt a cipőiparba, egyesítette erejét és nevét az angol Footpatrollal és a több mint 90 éves (bizony!) vadmacskás branddel, a cső végén meg kijött ez. Nem csak nagyon szép a seggétől a csőréig, de aki hozzájut egyhez, az egy mattfekete boxban kapja meg, gyönyörűen szitázott logóval.

Nike Roshe One Print Dark Grey / White-Black-Classic Grey

A roséran újra itt van! Az elmúlt idők slágernájkija olyan színezést kapott, hogy az főképp egy acid wash-os kezelésre emlékeztet, pedig nem arról van szó. Cserébe viszont tutira ott van a modell tíz legszebb változata között. Vagy az öt között. Vagy a három között! Kár, hogy szuperlimitált mennyiségben készült csak.

New Balance M530CCR

Tavaly év végén megvolt az ötszázharmincas New Balance típus 90-es évek vibráló színeivel felpimpelt remake-je, most itt az ellenpontozás.

Air Jordan Future Low “Cool Grey”

Ha a cipőknek egójuk lenne, és elmennének egy ayahuasca-szertartásra levetkőzni azt, akkor az Air Jordan valahogy így jönne ki a barlangból a végén. Ehhez se nem tudunk, se nem akarunk többet hozzáfűzni, beszéljen a cipő, ti meg szavazzatok valamivel feljebb, hogy az itt látható modellek közül melyiket vinnétek AZONNAL haza.