keresés menü

3 cipő, amibe belelépsz, és szinte máris nyaralsz

Három olyan szníker is kijött a napokban, ami a hamisítatlan tengerparti, dúsnövényzetes, vibráló melegebb napokat igyekszik belecsempészni az életünkbe, ami meszemenőleg helyénvaló dolog a nagy ruhabolthálózatok egyszínű-seszínű cipői mellett. Bámuljuk meg őket, itt vannak, ezekkel kell legközelebb tengerpartra lépni a tutajról!

Nike Womens Air Max 1 Breathe

Hogy miért a breathe nevet kapta ez a Max? Vessünk rá egy ártalmatlan pillantást: a hálós szerkezet alatt még az aszfaltolvasztó hónapokban is hűtve maradhat a lábfejünk. Feltéve, hogy nőből vagyunk, mert ez egy női lépő! Az óceáni élővilágot idéző türkiz szín pedig pehelysúllyal párosul. Megvenni itt.

nike-air-max-1-c3.0-tribal-green-3

nike-air-max-1-c3.0-tribal-green-1
nike-air-max-1-c3.0-tribal-green-4

Puma Tropicalia

A macskás brand tovább folytatja a régi sziluettek új köntösbe bújtatását. A Trinomicot például mi is bemutattuk, ez pedig itt a Tropicalia, ami egy két cipőből álló pakk, fekete és homokszín, de a lényeg a buja növényi mintákkal ellátott belső (és persze itt is villan a türkiz). Ezt aztán jó érzés lehet lerúgni magunkról Zamárdi szabadstrandján!

Puma-Tropicalia-Pack-01

Puma-Tropicalia-Pack-02

Puma-Tropicalia-Pack-03

HUF Blossom Pack

A jól hangzó nevű streetmárka, a HUF is dobbantott, de ők már jobban látható helyre helyezték el a virágos mintáikat. És innen akár nyomban rendelhető is mindhárom változat!

huf-blossom-pack-1-960x640

huf-blossom-pack-2-960x640

huf-blossom-pack-3-960x640