keresés menü

2Pac visszatért, mégpedig a Supreme reklámvideójában

Persze nem úgy, mármint élőben, hiszen mindenki tudja jól, hogy az nagyon veszélyes lenne, tehát az igazi repper valószínűleg továbbra is Kubában koktélozik. A népszerű streetwear brand ezért a Tupac-hologramot bérelte fel, hogy virítson a márka alsójában, és úgy tűnik, van az a pénz, amire rábólint egy digitális hasonmás:

View this post on Instagram

Tupac Hologram/Supreme® 2020

A post shared by Supreme (@supremenewyork) on

Ezzel a lendülettel megtekinthető az új kollekció is, kedvcsinálónak itt van pár csini darab belőle, természetesen vannak 2Pacos tételek, hát hogy a vérbe’ ne lennének:

Stílusügyi koherenciát ne is keressen senki, eloel.

És persze idén sem hiányozhatnak a hülyetárgyak, vagy legalábbis az indokolatlanul Supreme-esített tárgyak, ezek közül is mutatunk egy tűzpiros csokorra valót (azért a Supreme-téglát máig nem sikerült überelni). Ha esetleg valaki Supreme-es vákumtasakban vinné át a reptéri biztonsági szolgálaton az ötven millis arckrémet, vagy kizárólag Supreme-napágyon napozna, az már meg is nyugodhat!

Február 20-tól elérhetőek az új Supreme gúnyák New Yorkban, Los Angelesben, San Franciscóban, Londonban és Párizsban a márka boltjaiban, Japánban február 22-től, az online shoppingolók pedig január 27-től tehetik össze a két kezüket.