keresés menü

Találd ki, milyen extra formában adja ki újra a Cypress Hill 25 évvel ezelőtti debütalbumát!

Jaja, negyedszázados lett az 1991-es bemutatkozó lemez, aminek a címe ugyanaz, mint a szmokibarát, latino-amerikai csapaté (ami ebben az etnikai minőségben az első olyan krú volt, ami platinalemezig jutott). És ha már ilyen jubileum ütötte fel a fejét, akkor illik azt méltón megünnepelni: a srácok úgy döntöttek, hogy újra kiadják az albumot, de nem akárhogyan.

Na de hogyan? Szerinted? Tippelj!

[playbuzz-item url=”https://www.playbuzz.com/urbnplyr10/mit-tippelsz-milyen-form-tumot-v-lasztott-a-cypress-hill-25-ves-deb-tlemez-nek-jrakiad-s-hoz” recommend=”false”]

 

Ha rányomtál valamelyik válaszra, akkor valószínűleg már tudod is, hogy jól nyomtál-e, mert ha zölden villant fel, akkor jól nyomtál, ha pirosan, akkor meg nemjól. Ez itt az eredeti lemez slágere, yo:

Na, és csak hogy mindenki számára teljesen egyértelmű legyen, mondjuk is ki tisztességesen, hogy a jubileumi újrakiadás a Cypress Hill logójából kiindulva

egy gyantából kiöntött, fekete koponyaszoborban jelenik majd meg.

Így fog kinézni:

Lesz benne egy könyv is interjúkkal az album készítése kapcsán, és archív fotók. Augusztus 13-án érkezik a Get On Down Records gondozásában, limitált szériában, vagyis összesen 1991 darab készül belőle. És az a jó benne, hogy nem giccses!