keresés menü

Milyen kiegészítők jöhetnek jól egy tablethez?

Ha úgy döntünk, hogy az okostelefonunk mellé egy tabletet is vásárolunk, akkor alaposan szét kell nézni a kínálatban. Meg kell figyelni, ár-érték arányban melyik az a készülék, amely az igényeinknek megfelelő, továbbá érdemes gondoskodni pár kiegészítőről is, amelyek nagyobb fokú élvezetet biztosítanak.

Ha nem akarunk túl drága eszközt venni, akkor például a CoolMobile.hu webáruházban kapható Honor Pad X9 tökéletes választásnak bizonyulhat, hiszen ez mindent tud, amire szükségünk lehet, és néhány plusz tartozékkal maradéktalanul ellátja a feladatát.

A tablet főbb jellemzői

Először is azt vegyük szemügyre, hogy mi jellemzi a Honor Pad X9 tabletet! Szórakozásra, tartalomfogyasztásra, filmnézésre kiváló, hiszen az átlagos felhasználói igényeknek megfelel. Méretei kényelmesek: 267,3 x 167,4 x 6,9 mm, igen vékony, a súlya 495 gramm, tehát könnyen hordozható. A képátló 11,5 hüvelyk, azaz elég nagy ahhoz, hogy olvassunk, böngésszünk rajta.

A kivitele is igen elegáns: az üveg előlapot és alumínium hátlapot alumíniumkeret veszi körül, és egy színben – szürke – adták ki. Androidos készülék, amely magyar menüvel van ellátva. Van rajta Bluetooth 5.1 és Wi-Fi is. Sajnos ujjlenyomat-olvasót nem építettek bele, így érdemes nagy figyelmet fordítani az adatok megóvására.

Akkumulátora 7250 mAh-s, ami USB Type-C csatlakozóval tölthető fel. Valójában erős ahhoz a gép, hogy sokáig bírja töltés nélkül, de persze attól is függ, mire használjuk.

Filmnézésre, olvasásra, meetingre is remek

Ahogy írtuk, a kijelzője elég nagy ahhoz, hogy a posztokat, kommenteket, e-maileket könnyedén elolvassuk rajta, ezt segíti a Full HD felbontás és az LCD technológia is. A fényereje 400 nit, a képfrissítése 120 Hz.

Mivel fotózáshoz ritkán használunk tabletet, a gyártó nem fordított különösebb figyelmet arra, hogy a legmenőbb egységekkel lássa el a készüléket. Így hátul 1 db 5 MP-es kamerát találunk, elöl pedig egy szintén 5 MP-es szelfikamerát. Mindez azonban teljesen megfelelő egy átlagos felhasználónak, még ha meetingelésre használja is az eszközt.

Mivel lehet kiegészíteni a Honor Pad X9 tabletet?

Ez a táblagép egészen kiváló hangzással rendelkezik, 6 hangszórója is van, így zenehallgatásra is remek. Ám, hogy a vonaton vagy buszon ülve másokat ne zavarjunk, érdemes egy vezeték nélküli fülhallgatót is vásárolni mellé. Sajnos jack csatlakozó nincs rajta, így mindenképp a Bluetooth-os headset jöhet számításba, de szerencsére ebből bőven válogathatunk a CoolMobile.hu oldalán.

Tokot, kijelzővédő fóliát is célszerű beszerezni, hogy jobban óvjuk a karcolódástól a készüléket.

A Honor Pad X9 tablet belső memóriája 128 GB, ami nem bővíthető, ezért ajánlott lehet egy külső meghajtót is nézni mellé, amin a zenéket, filmeket tudjuk tárolni. Ugyanilyen jó ötlet lehet egy powerbank megrendelése is, ha netán attól tartunk, hogy épp utazás közben merül le a készülék.

Ezek valójában olyan alapvető kiegészítők, amelyek minden tablet esetén jól jönnek, így érdemes beszerezni őket egy helyről: olyan boltot válasszunk, ahol ezek is kérhetők a termékek mellé!

(Szponzorált tartalom)