keresés menü

Kanye West úton a pappá válás felé

Yeezy vasárnapi mise-jellegű Sunday Service koncertjeiről már sokat hallottunk, meg írtunk is, annyira, hogy nem is egyszer.

Mindenképpen poptörténelmi pillanatokról beszélünk, hiszen ez olyan határok átlépése, amit eddig senki nem nagyon tett meg (persze ránk lehet szólni, ha fogalmatlanok vagyunk), Kanye Westnek meg persze mindenki elnézi, ha már egyszer Yeezus néven volt egy lemeze.

És most szintet lépett: a miseszerű fellépésekből tényleges mise lett, ugyanis egy San Fernando Valley-beli templomba vitte a show-t. Valahogy így:

View this post on Instagram

So this happened today. Kanye West, The Samples , Sunday Service @caliworship @rabbijasonsobel came together for an Epic Day of Worship. @warryncampbell @imericacampbell

A post shared by California Worship Center (@caliworship) on

View this post on Instagram

Such an amazing service today at @caliworship “Your Identity is Your Destiny” oh & Kanye brought his Sunday service in stealth mode with his choir mixed in the congregation ?? #epic #caliworshipcenter #warryncampbell #kanyewest #sundayservice #blessed #theword #energy #gospel #music #choir #drumline #abouttoday

A post shared by MsMae (@mssaffymae) on

A műsor során Fred Hammond, Snoop Dogg (!) és Jay-Z (!!) feldolgozások is elhangzottak, és olyan vendégek jelentek meg, mint Gwen Stefani, Tori Kelly és a gospelsztárok, Erica és Waryn Campbell. Alig várjuk, hogy Yeezy továbbgondolja ezt az egészet, és beálljon plébánosnak.

Eljött a nagy nap: beleshetünk Kanye West ultraminimalista kecójába