Külső városrészeken italozni egészen nyakatekert élményekkel tud szolgálni, és ehhez gyakran még merítőkanalas borkészítmény sem kell. Az alábbi kép az Üllői út Orczy Kert melletti szakaszán, az Ali Baba Eszpresszóban készült:

A hastáncosok falra festett sziluettjei ellenére az ide betérő a keleten annyira nem, Kelet-Európában viszont annál jobban érezheti magát, súlyosbítva súlyos helyi arcokkal – de a legáthatóbb élmények mégis akkor érnek, amikor körbenézünk. És meglátjuk a falon a fenti ábrát. Ami nem, nem kézzelfogható főnöki bőrmintázat,

hanem annak a fotója, tapétaként a falra simítva.

Ahogy pedig ezen helyet szorít magának a konnektor, na annál szebb aligha lehet Ferencvárosnak ezen a hanyagolt részén.

Budapest Bizarre sorozatunkba természetesen továbbra is nagyon várjuk a főváros megfurcsult jeleneteit, legyen az egy ma már politikailag inkorrektnek számító régi cégér, egy szürreális tereptárgy, egy letaglózó ruhaösszeállítás, egy groteszkbe hajló helyzetkomikum a bulinegyed közepén, vagy bármilyen egyéb képtelen együttállás. Küldjétek, ha van valami ilyesmi fotótok, lehetőleg sztorival is körítve az info@urbanplayer.hu-ra! Ha elég jó, akkor közzétesszük a szériában.