Back to the roots, baby. Körülbelül ezzel a szlogennel lehet körülírni a Trinomic XT1 Plust, ami a Puma legismertebb futócipőjének újragondolt változata: a tervezők több kört is futottak az alapmodell újratervezésével, de végül abban maradtak, hogy maradnak az eredetinél, így a végeredmény egy-az-egyben leképezi a 90-es években megjelent változatot színében, anyagában és technológiájában is. És így néz ki, ez az egyik színkombó a három közül:

Azt pedig első kézből mondhatjuk – mert volt a lábunkon -, hogy ezúttal nem csak marketingbullshit a szuperkényelmesség, tényleg működik az extra lábfej- és sarokpárnázat, hihetetlenül “organikus” lépővel van dolgunk. Mintha állandóan egy vastag szőnyegen járnánk, de nem elsüppedve benne, hanem légiesen szökellve rajta. Állítólag a fájdalmat is elnyeli – ezt speciel nem tudtuk tesztelni, mert éppen nem fájt a lábunk, de a talpa alapján hiszünk ebben is.

A bemutatkozásra csütörtök este, az Árkád-beli BP Shopban került sor, ahol még egy kilencvenes éveket idéző styling standot is felállítottak, hogy mindenki átérezhesse, milyen lehetett akkor menőn felöltözve a világ tetején állni. Nyilván valami ilyesmi:

Mindeközben a fazonírozott szakállú Benskifater csepegtette a hiphopokat, és még egy olyan is elhangzott a szájából, hogy “na, lehet számot kérni”, amit igazából meg sem hallottunk! A divatbloggerek hamar elpusztították a céklapogácsás mikrohamburgereket és az üveges cidereket, mi meg mutatunk még néhány képet minderről.

Ja, az új Trinomic modell háromféle színben elérhető mától kezdve az Árkád BP Shopban!