keresés menü

2020 béna egy év, de a Pornhub vicces reklámban mondja el, hogy talán nem is annyira

Hálaadás. Magyarországon nem nagyon üljük meg, de attól még tudunk derülni az alábbi egyperces etűdön, amit a világ elsőszámú XXX-videó-szolgáltatója osztott meg.

Ebben azt követhetjük, amint egy család tagjai a hálaadási vacsoraasztalnál kisebb bajba kerülnek, hiszen annyira fos esztendő áll mögöttünk, hogy nemhogy hálát adni nehéz neki, de már rágondolni is – ezért senkinek nem jut eszébe semmi, amiért köszönetet mondana. Aztán egyszer csak a família fiatal tagja az apuka eszébe juttatja, hogy a Pornhb akciójáért azért mégiscsak hála jár, hiszen egyszeri összegért bárki életre szóló belépést kap a Prémium Kánaánba. Húha, hát tényleg köszi! :D

Egyébként akit komolyan érdekel a lehetőség, első körben mindössze 200 dolcsit kell leraknia ezért az örökké tartó tagságért, amiben félmilliónál is több prémium meg komoly minőségű, sőt, 4K meg VR videó várja, de ha túl sokat gondolkodik, az nem jó, mert ez az összeg lassan elkezd araszolni felfelé, és napokkal-hetekkel később már sokkal többe fog kerülni.

Nem ez az első alkalom, hogy a Pornhub rákontráz az év végére, nemrég kijöttek ezzel a ragyogó karácsonyi divatkollekcióval: