A világ legnagyobb dobgépe után nem is kellett sokat várni és már a küszöbön van a világ legkisebb keverőpultja is. (Mekkora lenne őket összekötni!) Amíg a Kickstarteren folyik a kalapozás, addig megmutatjuk, hogy néz ki és hogy működik az Openmix névre hallgató kütyü.

Az Openmix alapvetően épp olyan, mint egy keverő piciben. Kisjackkel rádughatunk bármilyen zeneforrást, amiket a rajta lévő crossfaderrel tudunk váltogatni. Emellett még szükségünk lesz egy plusz hangszóróra is, ami megszólaltatja az egészet, valamint lehetőségünk van egy tetszőleges effekt, sampler vagy hangszer bekötésére is. A vizuális típusok kedvéért mutatjuk is, hogy néz ki ez az egész:

Azzal ugyan lehet vitatkozni, hogy valóban ez volna-e a világ legkisebb keverőpultja, hiszen az Edjinggel egy telefonon belül megoldható mindez, akár plusz hangszóró nélkül is. Gabriel Danet az Openmix kitalálója szerint azonban a kütyü lényege éppen az lenne, hogy a baráti társaságok megszakítás nélkül tudnának felváltva egymás telójáról zenét hallgatni. 

A jó szándék és a jó cél tehát megvan, a perpillanat 34 dolláros támogatás (amivel lestoppolhatunk egyet magunknak arra az esetre, ha összejönne a megvalósításhoz szükséges pénz) sem túl nagy tétel, tehát mindenképpen jobb lesz a buli, ha lesz Openmix, mintha nem lenne. Ha pedig mégse jönne össze a projekt, akkor pedig annak örülhetsz majd, amikor a semmiből visszaérkezik hozzád a pénzed és abból csinálhatsz egy miniházibulit!

(via Kickstarter)