Annie Clark, vagy az ismertebb színpadi nevén St. Vincent az Ernie Ball-lal közösen tervezett egy úgynevezett female friendly gitárt. Az énekesnő a Guitar Worldnek adott interjújában mesélt arról, hogy mennyit küszködött korábban a túl nehéz, alapvetően férfiakra tervezett gitárokkal.

Elmondása szerint, ha hatvanas évekbeli Stratóval vagy hetvenes évekbeli Les Paullal akarna koncertezni, akkor egy gerincmasszőrt is vihetne magával a turnékra, annyira nem passzolnak az ő törékenyebb termetéhez.

Ezeket a tapasztalatokat vitte hát át a saját signature modelljére is. Az Earnie Ball-lal kisebbre, ezáltal sokkal könnyebbre vették a gitár testétt, sőt egy olyan formát adtak neki, ami mellett ölbe véve is kényelmesen elférnek a mellek.

St. Vincenték abba a hibába sem szaladtak bele, amibe a komplett sneakeriparnak sikerült, amikor az egyes márkák ilyen sztereotipikus, rózsaszínben fuldokló gagyi dizájnokat találtak ki a női modelljeiknek. Az ő gitárjuk kék és fekete színben lesz majd kapható márciustól, és ami a legfontosabb, hogy a teste is egy tök jó, letisztult és menő formát kapott.

(via dazeddigital)

Mit vegyek a csajomnak? (X)