A színészlegendákkal pózoló repperek az új trend? Legyen bárhogy is, friss példáink vannak ezekre az egyelőre tipikusnak nem mondható együttállásokra.

RICK ROSS + BILL MURRAY!

A mindig mindenféle őrültségre vevő, esküvőfotózáson hasát dörzsölve felbukkanó, labdajátékba beszálló, diákbulit a jelenlétével meghekkelő vagy éppen a meghekkelt bulin piszkos tányérokat elmosogató Bill Murray ezekkel a sztorikkal már akkor is bevonult az örökzöld színészek közé, ha többé már egy szem filmet sem forgat (állítólag jellemző húzás tőle, hogy odasomfordál a meglepődött járókelőhöz, és közli vele: “úgysem fog hinni neked senki”). Nos, mindenki krézi nagybácsija most Rick Rosshoz csapódott egy stúdiózós alkalomra, miután mindketten ott voltak egy kosármeccsen (Luke, Bill Murray fia a Rhode Island csapatának segédedzősködik):

CHANCE THE RAPPER + ALEX BALDWIN!!

Louder Than A Bomb: ez a neve annak az ifjúsági poéta-rap-fesztiválnak, ami egyben jótékonysági esemény is, itt futott össze a chicagói szóakrobata Chance The Rapper a Baldwin-família legismertebb tagjával, hogy beatboxoljon neki, az meg gurítson pár poliritmikus rímet. Persze nem freestyleozott, hanem egy Carl Sandburg verset olvasott fel a szájdobra, de akkor sem látni ilyet minden nap:

COMMON + OSCAR SZOBOR!!!

Oké, ez kicsit kiesik az eddigi csapásból, de a tendencia akkor is tetten érhető: a hiphopperek nagyon kacsintgatnak a filmvilág irányába. Common például John Legenddel közösen meg sem állt az aranyszoborig, amit ezzel a dallal nyertek el nemrég. Itt pedig a rappert látjuk a szobor árnyékában:

 

Vajon mi jön még? Schoolboy Q Edward Nortonnal bokszolgat egy edzőteremben? A$AP Rocky Cristopher Walken yachtján ejtőzik Monacóban? Method Man a denevérember komolyságán röhög Michael Keatonnal?