Miután mindenki betárazott jó zenékkel a hétvégére (akár mondjuk az általunk ajánlott kiváló lemezekkel), és felhúzta velük a saját hangulatát annyira, hogy már kedve is legyen megmoccanni ebben az agylohasztó időjárásban, annak elmondjuk, hova érdemes.

Ez itt az első ajánlatunk, szombat estére, aminek van egy jelentős előzménye is: a Design Terminál egyik legnagyobb szabású hazai rendezvénye a feltörekvő közép-európai tervezőket (vagyis nem csak magyarokat, de cseheket, lengyeleket és szlovákokat) bemutató Central European Fashion Days, aminek programszériája ma tetőzik a Millenárison, divatkonferenciával, dizájnvásárral, na meg persze a leginkább várt kifutós divatbemutatókkal. Akit ez érdekel, annak ide klikk, akit meg csak ennek a lelazultabb, informálisabb utórezgései, a BP Shop friss kollekciójával meg egy elég jónak ígérkező bulival – hiszen a jövő zenéit megvillantó Designer Drums áll majd a pult mögött -, az az Ankert felé vegye az irányt este 10 után. Facebook-esemény!

Hogy a Class FM szervezi a hónap egyik legnagyobb dobását, az elsőre furcsa, másodikra meg kit érdekel, a lényeg, hogy szóljon jól és ne könyököljenek le a marketingeslányok: Aloe Blaccet szállítják le ugyanis a Zöld Pardonba, este 7-re, vagyis azt az embert, aki a kétezres években megmutatta, milyen sokoldalú tud lenni a neo-soulnak hívott műfaj. Igaz, ahhoz, hogy felfigyeljen rá a világ, kellett ez a szupersláger (lásd a videót lejjebb), de a hitelességén még így sem esett csorba, ami nagy ritkaság – úgyhogy máris lehet visszaigazolni a koncertet itt, mert ez tényleg nagy lesz. Reméljük. Mi is.