A budapesti Farbwechsel kiadónak a megbízhatóság utáni második legfőbb reménye, hogy az elvágyódó tánczenei kísérleteik mellett figyelnek a folyamatos megújulásra is. A 12z szabad absztrakciói, az AiwA savas hiphopja után és a Danada Cry hangmintázós kaotikája után az új splitjük első felén itt van Kokum indusztriális akapellája, amit a kiadó megszokott hangzásvilágába könnyedén illeszkedő SZO posztapokaliptikus tánczenéje követ a képzeletbeli B-oldalon.

Mielőtt rákattintanánk a lejátszás ikonjára, előtte még hallgassuk meg, hogy ajánlják egymást a főszereplők:

SZO:

“Kokum az experimental, a techno, az industrial és a post-punk határvonalain egyensúlyozva egy mikrofonnal és a hangjával alkot teljesen újat és egyedit. Sötét, atmoszférikus, lüktető hangzása a szív pumpáló vergődését, a vörös és fekete színek képét juttatja eszembe. Kúl kis EP.”

Kokum pedig így méltatta lemeztársát:

“Úgy gondolom, ez a split ötlet nagyon jól sikerült, mivel két külön világot mutat be. SZO trackjei tőkéletesen tükrözik, mi is kell egy jó klubban a láb alá. Nem nagyon járok bulikba, de ha útnak indulnék, akkor egy hely, ahol SZO játszik, biztos megálló lenne.”