A vulkanikus aktivitást idéző, monumentális zajambientben utazó Ben Frost lép fel Electrify-sorozat részeként szombaton a Trafóban. Előtte a Tri Angle egyik mikrosztárja, Vessel, illetve a különleges műsorral érkező Modeo csinálják meg a hangulatot. Görgetés után ízelítők és persze JÁTÉK!

Ben Frost ugyan már kétszer járt nálunk, de a tavaly öt év kihagyás után megjelent A U R O R A című lemezének monumentális íveket leíró szerzeményei újra aktuálissá tették az érkezését.

A futurista dubok és a zajos ambient határvidékén mozgó angol Vessel viszont először teszi tiszteletét Budapesten. Nem lepődnénk meg, ha olyan erős műsort rittyentene, amivel még Ben Frostnak is feladja majd a leckét.

A budapesti technoproducer, Modeo pedig Jérôme Li-Thiao-Té hegedűs közreműködésével és Herczeg Tamás (Bios) vizuálja kíséretében áll a színpadra Tankó Erika nyitómonológja után – erős érvet adva arra, hogy időben érkezzünk meg.

És akkor jöjjön a játék!

Nevezzetek meg egy olyan kedvenc előadót, aki már lépett fel Electrify-esten, és kommentáljátok, hogy miért őt favorizáltátok mind közül!

A válaszokat április 17-e, tehát csütörtök délig várjuk az info@urbanplayer.hu postacímre. A győztest még aznap kora délután értesítjük. Az event alapján egyébként szépen fogynak a jegyek, úgyhogy aki nem csak a szerencséjére akar bazírozni, az szerezze be mielőbb a neki járó papírcsíkot.