Acre kezdő, poszt-poszt-posztapokaliptikus monotóniamenetétől (Burning Memories) Ipman pszichotikus csapongásáig (Ventricle), Elmono feszes dubtechnójától (House of Atreides) a kiadóvezér savas funkstepjéig (Search Party) olyan zenéket kapunk, amik tényleg perfektül illenek a kiadó nevéhez, ami nem más, mint:

Cold Recordings.

Az XLR8R jóvoltából itt a stream, nem csak dubsteppereknek, de azoknak is, akiket érdekel, tud-e még felmutatni bármi újat a műfaj. A kérdést nyitva is hagyjuk, annyit mondunk már csak el, hogy a nemsokára hivatalosan is megjelenő válogatáson találunk korábban vinyl-only formában megjelent trekkeket éppúgy, mint friss darabokat, de mindegyikre igaz, hogy tágítják Pinch Tectonic kiadójának határait, és tényleg nagyon mélyre szántanak. Mondjuk, hogy nem azok a zenék, amikre fültől-fülig vigyorral pukkantgatnánk a pezsgőket sorra.

A teljes CO.LD kompiláció április 11-én érkezik, az új kiadó oldala itt van.

Lepje meg magát az e-számla kényelmével és egy iPhone X-zel! Ha december 31-ig e-számlára vált, 150 000 Ft-os iCentre utalványt vagy egy iPhone X-et nyerhet! (X)