A Neonhullám-krúban is tevékenykedő Envo a nyár végére várható első nagylemezét előlegezi a Borko nevű énekesnővel felvett számával, a Strange Lightsszal és annak remixeivel.

Noha Envo már több mint egy évtizede van benne a koncertszervezésben, hat éve saját zenékkel is próbálkozik, de csak a honi synthwave-színtér meglétét hangsúlyosan kihirdető Hungarian Synthwave Allstars első válogatáslemezével fordult komolyra a dolog a zeneírás kapcsán. Idén márciusban pedig megvolt az első lájvja is az A38 Hajón.

Albumpremier: megérkezett az első Nagy Magyar Szintiwave Válogatás!

A most megjelenő Strange Lights igazából talán nem is kislemez, hanem egy remixalbum, amire egy csomó ismerős producer készítette el a saját verzióját. No-Troppal például drum and bass bulikat vitt korábban Envo, Wytchelle Myld a witch house-t Budapestre behozó KVLTNIGHT-ok révén került képbe, Gridscape neonhullámos kolléga, és így tovább.

Envót legközelebb ma este kaphatjátok el a KVLT-ban, ahol egy lemezbemutató dj-szett várható tőle.

Lepje meg magát az e-számla kényelmével és egy iPhone X-zel! Ha december 31-ig e-számlára vált, 150 000 Ft-os iCentre utalványt vagy egy iPhone X-et nyerhet! (X)