A legjobb koraesti elektronikus zenei sorozat szombati felvonásán Gazelle Twin, Lucrecia Dalt és Palmovka lépnek fel. Nekünk meg van két fölös jegyünk, amit kisorsolnánk némi játék ellenében, de előbb nézzük, hogy mi is fog történni.

A brightoni Elizabeth Bernholz nemtelen és arctalan alteregóját, Gazelle Twint a 2011-es bemutatkozó lemeze óta jegyzik a kísérleti pop-szcénában. Ipari hatásokkal is játszó számaiban egyszerre támadja a szexizmust és küzd meg a saját maga testképével.

A kolumbia Lucretia Dalt akusztikus és elektronikus hangzásokat összejátszó amorf popzenéjéhez hasonlóan jót bizonyára, de jobbat alighanem nem lehetett volna találni Gazelle Twin elé kiegészítő kontrasztnak.

És hogy ne maradjunk meg a béna oppozíciók fogságában, a nyolcadik Electrify-t a kelet-európai underground egyik kulcsfigurája, Lucia Udvardyova nyitja. Ő Palmovka nevű projektjének sötét, fenyegető, mégis nagyon személyes hangképeivel színesíti az estét.

JÁTÉK!

Írjátok meg október 30-a, péntek este nyolc óráig az info@urbanplayer.hu-ra, hogy a három fellépő közül melyiknek adta ki a lemezét a Nicolas Jaar-féle Other People, majd csekkoljatok be az EVENTÓ-ra, és reménykedjetek, hogy egyike lesztek annak a két embernek, akit felírhatunk a vendéglistára.