Floridában kattant a bilincs az emberen, aki a minden idők füleiből legkivakarhatatlanabb reppfrénéért felelős. Ezért itt:

A három év múlva ötvenedik életévét betöltő fehér rapper, akinek a nevével később számtalan fekete rapper viccelődött, manapság házfelújításokat végez, most is egy ilyet csinált, csak közben az történt, hogy a szomszéd házból meg eltűntek dolgok: bútorok, medencemelegítő, biciklik. Amiket aztán megtaláltak Robert Van Winkle (ez a polgári neve) otthonában.

Ő maga is reagált a sajnálatos esetre:

“Túl van lihegve a dolog. Szomorú, hogy a jó hírek nem terjednek ilyen gyorsan!”

Egyébként meg szerinte tisztázva lesz a vádak alól.

Az újonnan érkezőknek elmondanánk, hogy a fenti zeneszám nem kicsit volt szupersláger 1990-ben: ez volt az első trekk a hiphop történelmében, ami felkúszhatott az amerikai Billboard lista csúcsára. Sokak szerint sokat segített abban, hogy a műfaj beszivároghasson a mainstreambe – és hát Magyarországon is elképzelhetetlen volt nélküle egy sulibuli a kilencvenes években. Sőt, egyes helyeken még ma is az.

Lepje meg magát az e-számla kényelmével és egy iPhone X-zel! Ha december 31-ig e-számlára vált, 150 000 Ft-os iCentre utalványt vagy egy iPhone X-et nyerhet! (X)