Na, hát akkor lássuk, mire tudunk akkorát bulizni a hétvégén Budapesten, hogy eszünkbe se jusson a vasárnapi nagybevásárlás!

Péntek

John Talabot + Rone @ Akvárium
Talabot 2012-es albuma egyike volt azon kevés villanytánczenei albumoknak, amiket a mérvadó zenei megmondóoldalak az év legjobbjai közé emeltek – érzelmesen lüktető érdemeiből pedig azóta sem veszített. És jön vele Rone is, aki pedig nem csak teltházat csinált korábban Budapesten, de a VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan című hazai film egyik betétdalát is ő írta. Ja, és mindezt ráadásul az NVC hozta össze, ami idén ünnepli tizedik születésnapját.

Monkey Maffia @ Toldi
A jénai ghetto technó titokzatos posztanarchistáját, a néhai Wighnomy Broters felét, Monkey Maffiát Tom Select szereti és szeretteti a Toldiban.

Khidja @ LÄRM
Pszichedelikus románhouse Tinariwenes, hastáncos egzotikummal, füstgéppel, miegymással.

Bernathy Zsiga, Nermo, KURO, Nova Gravity @ Auróra
Aki csak azért is Lärm-kompatibilis technót akar magának, az a nyolcba’ találja meg a számítását. Az Aurórában a hazai vonal reprezentál, köztük egy titkos kedvencünk, Kuro a horrortechnó-showjával.

nYERSPOLGÁR Filmbemutató @ Drunken Taylor
Deszkásfilmbemutató egy csuklósbusznyi punkzenekarral szintén a nyolcadik kerületben, szintén a föld alatt.

Szombat

Lobster Theremin Label Night @ LÄRM
A Designer Drums fiúcsapata látja vendégül az utóbbi évek legmenőbb londoni kiadóját. Fellép a kiadóvezér, Jimmy Asquith, a melbourne-i Daze és a labelnek két magyar gyöngyszeme, Route 8 és Imre Kiss.

Technimatic @ room 8
A feelgood drum and bass királyai a room 8-ben hintik az euforikus, álmodozó ámen brékeket.

Deck Attack w/ Stamusic @ Fogas
A Deck Attack szokásos szombati szeánszán a Stamusic tesók vendégeskednek, úgyhogy feltehetően sok pop house lesz a jobbik fajtából.

Manoya, Minimyst, Jónás Vera Experiment @ G3 Rendezvényközpont
A korai esti alapozóknak pedig ezt az érzékeny, experimentális hármast ajánljuk most leginkább.

Tali mindenütt!