Alig írtuk meg, hogy de jó, lehet streamelni az új Oneohtrix Point Never albumot, máris itt van a furcsa hangokkal frigyre lépő villanyzenei producer legújabb önpromóciós tartalma – egy furcsa videó képében. Sőt, az egyik legfurcsább videó képében, amit mostanában bárki is láthatott egy zene mellé csatolva.

Az új lemezről származó Still Life klipjében olyan internet-szubkultúrák bugyraiba merülünk alá pár perc erejéig, amikről nem biztos, hogy tudomást akarunk venni, hozzájuk tartozni meg pláne nem szeretnénk. A bizarr kollázsban olyan sokkoló képek váltják egymást, mint a játékfüggőség végső stádiumát szimbolizáló, retkes mocsokban úszó billentyűzetek, az állatjelmezekbe bújó webkamerás csajok, pillanatképek hentai-pornókból, meg a videónak keretes szerkezetet kölcsönző figura, aki a mangás bugyiba bugyolált fejéhez rögtön két pisztolyt tart egyszerre.

Ijesztő, de végeredményben hatásos videó, ha estig tudsz várni vele, akkor várj vele.
És tessék meghallgatni az albumot!

Lepje meg magát az e-számla kényelmével és egy iPhone X-zel! Ha december 31-ig e-számlára vált, 150 000 Ft-os iCentre utalványt vagy egy iPhone X-et nyerhet! (X)