Az egyre inkább túltelítetté váló street foodra piacra betörni szándékozók figyelmébe különösen ajánljuk Ben és Dawn Ford ötletét, akik Seattle Barkery néven nyitották meg a mozgó kutyabüféjüket.

Dawn elmondása szerint a különféle kutyafalatokkal csomó gondjuk volt, sohasem lehetett igazán tudni, hogy mit adnak velük a négylábú pajtásaiknak. Ezért kezdték el saját maguk készíteni a kutyáik eledelét, majd miután azok odáig voltak érte, akkor gondolták, hogy ebből akár boltot is lehetne csinálni.

Azóta pedig minden hét elején kiírják a közösségi oldalaikra, hogy a következő napokon Seattle mely pontjain mettől meddig találják meg őket a gazdik és a kutyáik. A kisebb és nagyobb kedvenceket olyan fogásokkal várják a furgonjukkal, mint csirkeláb, kacsanyak, mogyoróvajas-tökös perec vagy a baconös muffin.

Utóbbit még a környék emberi lakói is rendszeresen kérik, noha rájuk is gondoltak Fordék, ugyanis a menü alján számukra is van néhány választási lehetőség.

Ha pedig valaki borravalót is adna, az pedig egy helyi kutyamenhely számára csorog át, hogy a többi kutyára is gondoljunk.

(via)

Mit vegyek a csajomnak? (X)