Mivel lehet reklámot csinálni két kiállításnak, ami egymás szomszédságában nyílik meg, na mivel? Hát egy kis GENDERSZEPARATIZMUSSAL!

Az Andrássy út 32. szám alatt ugyanis két galéria is van, az egyik a Lengyel Intézethez köthető Platán, ami január 9-én este a csak nőkből álló Lilit Öröksége képzőművészcsoport alkotásait látja vendégül. Fajgerné Dudás Andrea Julia, Kusovszky Bea és Oláh Orsolya a pańska skórkát, egy lengyel édességet helyezik a kiállításuk középpontjába, ez egy kemény, rágós cukorka, amit a lengyelek a temetőkben árulnak halottak napján a Zaduszki alatt. Sütemény és fém találkozik installációikban, de hogy hogyan, az helyben derül csak ki, eseményoldal erre!

Ez meg két snitt, hogy mi készül itt:

És ugyanebben az időpontban, csütörtök este héttől a LATARKA galériában, egy szinttel lejjebb fiúk mutatják be szétcincált és összetett testképeiket, név szerint: Bánki Ákos / Dallos Ádám / Hajas Tibor / Piars Tomas / Szöllősi Géza / Tanka Péter / Vibrart Projekt férfiművészei / Zana Krisztián. Ehhez meg itt található bővebb infó.

Plusz egy sokat el nem mondó videó:

Mi lesz itt?!
Koedukáció tutira nem!

Mindenesetre tessék menni bátran, ingyért van a befogadás.