Ne mondjátok, hogy nem szóltunk!

Míg nézegetitek a zseniális egyediségükkel úthengerként maga alá tömörítő gif-illusztrációkat, idézgetünk párat az alkotótól magától, mert mondott ezt-azt az It’s Nice That kérésére. Például azt, hogy

“Totál nyughatatlan vagyok, ha a stílusról van szó. Egyszerűen nem engedhetem meg, hogy egynél leragadjak.”

Mert szerinte különben ráun és abbahagyja az egész rajzolósdit. Pedig nem kéne! Lejjebb mutatunk még pár egyéb stílusgyakorlatot is Emiltől.

Aki egyébként azt is mondja még a sörről, mint gyakran visszatérő motívumról, hogy míg az MTV-nél (mármint nem a köztévénél, hanem a zenésnél) dolgozott art directorként, egy kollégájával teljesen rákaptak a gondolatra, hogy kéne egy saját sörfőzde. Amiből aztán évek múlva sem lett semmi, cserébe – és munkájából is kifolyólag – egy csomó sörrel kapcsolatos munka jött ki a kezei közül.

“Állandóan ilyen mini skicceket rajzolgatok, aztán ha éppen van időm, kiválasztok egy olyat, amit a legszórakoztatóbb lehet továbbvinni, és csinálom”

– mondja a gifekről. De most már ne csak ő beszéljen, hanem az alkotásai is:

Instagramon is lehet agyonkövetni emberünket, ahol további más stílusú, de szintén atom kreációkat szabadít rá a befogadó fejünkre:

Saturday hello with a glass! Chess? Cheers? 🤔 #airbrush #artwork #art #selfportrait #blahblahblah #80s

A post shared by EMIL SELLSTRÖM (@emilsellstrom) on