A Ragasszuk tele Budapestet kedves üzenetekkel! nevű akció ötletgazdája, Gulyás Lídia a múlt héten hetven pozitív üzenetet ragasztott ki városszerte azért, hogy akik találkoztak ezekkel, szebbnek lássák a világot.

Most szombaton pedig több budapesti és vidéki helyszínen lehet csatlakozni az akcióhoz, akár úgy, hogy öt percre beugrik az ember a FB-eseménynél listázott helyek valamelyikére üzenetet készíteni, akár egyéni gerillaakció keretén belül.

A terv az, hogy beülünk a Dose Espresso Budapestbe, kedves, inspiráló, motiváló üzeneteket írunk cetlikre, aztán mindenki a maga útjára megy és kiragasztja amikor és ahol jónak látja Budapest utcáin – vagy azokon túl. De miért is? Mert több kedvességre és bátorító szóra van szükség. Hát tegyünk érte.”

 – szól a felhívás. Mi pedig mutatunk néhány ötletet Gulyás Lídia instájáról:

NOTHING IS IMPOSSIBLE // It blows my mind how one simple idea can start a movement that thousands of people want to be a part of. 🖤I honestly believe that this is the beginning of something amazing, of spreading more and more kindness in our cities. Budapest first. Let's do this. Let's make a difference. 💌 #KindComments • Sosem gondoltam volna, hogy ennyi embert fog érdekelni egy ennyire egyszerű ötlet – hogy kedves üzeneteket hagyjunk Budapest utcáin. Elképesztően izgatott vagyok és hálás minden eddigi segítségért, visszajelzésért, bátorításért. 🖤 Holnap reggel nézzétek az @rtlreggeli-t, ahol mindent el fogok mesélni, hogy miért és hogyan is indult az egész a #70kindcomments-el. Szombaton pedig csatlakozzatok és írjunk együtt kedves üzeneteket a @doseespressobudapest -ben! #kedvesüzenetek

A post shared by lídia gulyás ↟↟↟ (@lidiaontheroad) on

Trust me, you have no idea. If only you'd see what I see in you. 🖤 #70kindcomments

A post shared by lídia gulyás ↟↟↟ (@lidiaontheroad) on