Egy Maldív-szigeteki üdülőkomplexum elébe ment a hogyan készítsek úgy képet magamról a türkizkék óceán előtt, hogy én is rajta vagyok, és a horizont sem dől be, meg a fények is rendben vannak? – dilemmának, és gyakorlatilag kiveszi a nyájas nyaraló kezéből ezt a megterhelő munkát. Vagy, ha úgy tetszik, a telefont!

Fogadhatunk ugyanis náluk Instagram-komornyikot, akinek az a feladata, hogy figyelje a lépéseinket, és amikor a legszebb szög és pillanat kínálkozik, akkor lefotóz minket, mi meg már pakolhatjuk is ki a képet, tovább gyarapítva irigyeink táborát.

“Munkatársainkat állandóan megkérik a vendégek, hogy fotózzák le őket itt meg ott. Természetesnek tűnt, hogy végül ezt hivatalos szolgáltatásként is bevezessük”

– mondta Kimberly Roberts, a szóban forgó hely marketingvezetője.

És az még semmi, hogy a 21. századi szolgák lefotóznak.

De tanácsokat is adnak arra vonatkozóan, hogy mikor lesz a legszínesebb az ég, melyik éttermi asztalról lehet a legcsinibb képet lőni, amibe a szomszédos pálma is éppen belefér, és hogy mikor néz ki a legjobban a sziluettünk a mesebeli tenger kékje előtt.

De lehet, hogy még mindig ésszerűbb megkérni a csajunkat / faszinkat, hogy csattintsa már le rólunk a kívánt képet, mintsem egy vadidegen kövesse a lépéseinket.

(via Mic)