A repper kocsiját a szombati koncertje után állították meg a svéd rendőrök. Az az erős gyanújuk volt, hogy az öreg Snoop Dogg nem teljesen tiszta, ezért bevitték vizeletvételre. Majd még az erdemény előtt távozhatott is.

Eddig teljesen tiszta a sztori, történt már ilyen korábban is. 2012-ben például Norvégiából tiltották ki két évre a dalszövegeiben is folyamatosan a szívást propagáló reppert hasonló okok miatt. Snoop Dogg azonban most Instagramon közvetítette az ő verzióját, ami nagyban eltér a hivatalos történettől.

Állítása szerint ő nem fogyasztott semmi illegálisat, pusztán rasszista okokból vitték be. Ragaszkodott ahhoz, hogy a semmiért történt minden és a semmiért kellett egy pohárkába pisilnie. Kijelentette azt is, hogy ezután soha többet nem megy Svédországba. Az ottani rajongói emiatt pedig csakis a svéd hatóságokat hibáztathatják.

A világért nem mondanánk azt innen, hogy nincs igaza a mesternek, de annyit azért megjegyeznénk, hogy az egyik posztba – némiképp önellentmondóan – azt is beleírta, hogy “még mindig szív.”

(via Daily Mail