Opciók végtagmozgatásra a budapesti éjszakában.

Péntek

Middlemist Red @ A38
Az ország perpillanat legkúlabb zenekara, a mindenféle vintázs rockzenékből inspirálódó Middlemist Red mutatja be az itt meghallgatható debütlemezét, a Supersonic Overdrive-ot. Vendég az angol Disraeli Gears.

Mount Kimbie @ A38
A szigetes fellépése után egy exkluzív DJ-szettel tér vissza Budapestre a Mount Kimbie-duó. Aki hezitálna, annak ajánlanánk figyelmebe a teltházat és fullos partyt prognosztizáló 1200 attendelőt illetve a magyar fellépőket, akik iamyank, 9b0 és a Headshotboys lesznek.

Galcher Lustwerk @ Toldi
A Bounce csapata a Toldiban látja vendégül a Neptunes-os hiphop és a prolitechno között zseniálisan lavírozó Galcher Lustwerket. 

Blu Mar Ten @ Akvárium
A Blu Mar Ten a delfindzsungelként aposztrofált, szállós-trenszes drum & bass egyik korai ügyvivője volt (tudjátok, az LTJ Bukem-vonal), úgyhogy akit érdekel, miben utaznak manapság – nyilván nem darálós mészárbézben -, az menjen az Erzsébet térre dudorogni.

Szombat

Lick The Click! @ Ankert
Délután kettőkor a Sunburst belvárosi kiadásával indítja a Click-trió a szombatot. A recept pedig a szokásos: Ebéd utáni lazulás, bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok.”

Nick Thayer @ Corvintető
A Future Sounds Of Bass jóvoltából érkezik a Corvintetőre az ausztrál Nick Thayer, akiről maga Skrillex mondta, hogy a legsokrétűbb producer a drum & bass, house és moombathon zenék határvidékén. Tényleg állat amúgy!

 Acid Pauli @ Toldi
Három órás szettel jön a Toldiba a mostanában már csak kedvtelesből fellépegető Martin Gretschmann. Az elektronikus zenei színtéren ’95 óta jegyzik az expunk hősünk nevét, a közönségsikert pedig a 2011-es Lola filmzenéjével érte el. Az Acid Pauli az ő klubkompatibilis alteregója.

Technokunst Club @ LÄRM
A Technokunst pedig a spanyol Victor Martinezszel adagolja az ilyen és ennél is szikárabb szikár okostechnókat a LÄRMben.

Tali mindenütt!