Aki próbálkozott már gitározással, vagy legalább ismer olyat, aki igen, az tudja, hogy gitározni megtanulni sok időbe telik, legyen szó bármilyen tehetséges emberről.

A FretX nevű kiegészítőt azzal az ígérettel dobták piacra, hogy ezen keresztül sokkal könnyebb lesz a skálázás memorizálása, az akkordok begyakorlása, vagy akár a zeneszámok megtanulása.

A FretX tulajdonképpen egy gitárnyakra ragasztható, a legfontosabb első négy bundig kiterjedő ledsor, ami Bluetoothos kapcsolaton keresztül kapja az információkat a hozzá írt telefonos alkalmazásból. Emellett pedig a telefon mikrofonjának segítségével azt is tudja monitorozni, hogy hogyan játszottunk, adott esetben mit rontottunk el, és a fejlődésünket is képes követni.

Az akciósan, 70 dollárért beújítható új évezredbeli gitártanár a fejlesztők állítása szerint nyom nélkül lehúzható a gitárnyakról, ha már a kisujjunkban van minden.

(via)

Lepje meg magát az e-számla kényelmével és egy iPhone X-zel! Ha december 31-ig e-számlára vált, 150 000 Ft-os iCentre utalványt vagy egy iPhone X-et nyerhet! (X)