Mint azt a múltkor megírtuk, a népszerű randizós alkalmazás fizetős verziójában lehetőségünk lesz visszalépni, ha valakit véletlen reflexből dobtunk el balra, bármely városban pásztázhatjuk a felhasználókat (tehát nyaralás alatt is itthon lehetünk), továbbra sem zavarnak a reklámok, illetve végtelen számú embert tetszikelhetünk. Ez oké is, ami viszont kevésbé, hogy bizonyos kor felett többet kell mindezért fizetni.

Angliában 28 év alatt 3,99, felette 14,99 font lesz a Tinder Plus, az Államokban pedig 30 alatt 9,99 dollár, utána 19,99. Feltehetően nálunk is hasonló sávokban fog mozogni. A Tinder közleménye szerint több tényezőt figyelembe véve jutottak arra, hogy ez a megfelelő árazás. Példaként hozták fel a Spotify-t, ami a diákok számára ad kedvezményeket.

A diákkedvezmény azonban – tegyük hozzá – sokkal elfogadottabb árképző kategória, mint pusztán az életkor, főleg, hogy egy társkeresőről van szó. Ennek nyilvánvalóan az lesz a legjobban érzékelhető következménye, hogy egyre többen lesznek a koravénnek tűnő 27 és 29 évesek a Tinderen. Nálunk legalábbis mindenképpen!

(via Verge / Quartz / Facebook)