Halloween éjszakájára és Mindenszentekre kínálunk bulikákat, és esküszünk, hogy a buli most kapott nálunk utoljára kicsinyítő képzőt.

Péntek

Electronic Beats Fesztivál @ Millenáris
Mint már azt belengettünk magunk is, most hétvégén jön a szokásos Electronic Beats Fesztivál a szokásosnál is izmosabb line-uppal: James Blake, Zoot Woman, James Holden és Joy Wellboy varászolnak. A buli már sold out, úgyhogy elsősorban azokat figyelmeztetjük, akik hónapokkal ezelőtt már megvették a jegyüket.

Therapy Sessions Halloween w/ Current Value, Cooh, Limewax @ A38
Nyilván kaszabolás lesz, és el lehet képzelni, mennyire helovínista hangulatban, ha ezek a horrorjungle terápiák átlagos hétvégéiken is ilyen atmoszférában zajlanak. Vérmaszkot otthon ne hagyja senki, aki megy révülni az elsöprő törtekre!

Hiperkarma @ PeCsa
Az utolsó igazi generációs magyar zenekar a pokolból visszatérve (nézzétek a flyeren a szemüket!) stílszerűen Halloween este mutatja be az elmúlt évtized hányattatásai alatt írt harmadik lemezét. Vendég a következő évtized (vágod: a jelen) képviseletében a Bermuda.

Torn Hawk @ Toldi
A Nightdrive és a Farbwechsel prezenálásában érkezik a Toldiba a Torn Hawk. A brooklyn-i producer euforikus baleári témákra gitározik élőben, miközben pörögnek a mézédes nosztalgiában érlelt filmszalagok.

Are You Straight? @ BOTB
A Beat On The Brat egy kövér szívárványt húz át a halloweeni éjszakán: a melegkultúrához így vagy úgy kapcsolodó-kapcsolható dalkorpuszból négy aktuális kúllistás, Luxy Dávid, New Meat Lili, Fünke és Gasman szelektálnak.

Lick The Click @ LÄRM
A péntek este biztos pontja pedig a Lick The Click lärmes szeánsza, ahol 1000% garancia van a táncolós zenék és maga megszólalás minőségére is.

 

Scary Halloween Night @ KIOSK
Rárabolnál egy üveg vodkára vagy egy másik üveg Martinire? Rabolnod sem kell, itt megnyerheted magadnak, ha tiéd a legsnájdigabb jelmez. Ha úton a Március 15. térre legalább ötven méterenként szoborrá dermed melletted egy járókelő, akkor jó úton haladsz!

Szombat

Luv Jam @ LÄRM
Blind Jacks Journey label nightjára Luv Jam napfényes house-okat hoz Walesből. Emellett zenél a kiadó két magyar figurája, Mr Fiel illetve a Luv Jamet is remixelő Gnork.

The Moog, Amber Smith @ Corvintető
A magyar indie rock két elnyűhetetlen csapata társaságában mutatkozik be szélesebb közönség előtt a ParaForMe, amit “ha szereted a Foalsot őket is szeretni fogod.” Koncertek után Placebo, Killers, Arctic Monkeys, satöbbi, mindhalálig. 

Halottak napi zombi maraton és kriptazene buli @ Frisco
A hétvégéről-hétvégére a legfreakebb eventókkal előálló belvárosi klubkocsma a most sem hazudtolja meg magát. Előrehozott halottak napi zombifilm-maratonnal és haláli zenékkel várják az érdeklődőket Mindenszentek napján, délután 4-től.

Madonna VS Britney @ Toldi
Akinek pedig se ez, se az, se amaz nem tetszik, még mindig elmehet a Toldiban megrendezésre kerülő Britney – Madonna, konfettiesős popkirálynőháborúra.

Tali mindenütt!