A darkthrone-os Fenriznek mindössze annyiból állt a kampánya, hogy az ölében egy macskával kérte, hogy NE szavazzanak rá. Most jól megtanulhatta, hogy működik a világ!

Vagy még az lehet, hogy ravaszabb volt Fenriz, mint sejtenénk, és csak a Arctic Thunder címen októberben érkező új lemezükhez csinálja a legnagyobbakat megszégyenítő promót. De ne rohanjunk ennyire előre!

Fenrizt egyébként csak azért kérték meg, hogy szerepeljen a listán, hogy meglegyen a kolbotni választáshoz megfelelő létszám. Ő pedig úgy gondolta, hogy nem lesz abból semmi baj, ha elkullog a lista végén tizennyolcadikként.

A metálzenész a promót is letudta annyival, hogy a Mogyoróvaj nevű macskájával közös képhez odaírta, hogy kéri, ne szavazzanak rá. Úgy fest azonban, hogy nagyon alulbecsülte a macskáknak a szavazókra gyakorolt hatását, lévén pont az ellenkezője történt, mint amire elmondása szerint várt. Beválasztották, így a következő négy évre a zenekarán túl is lesz egy kis dolga.

“Nem örülök neki, nem vagyok elégedett. Unalmas. És nincs is benne olyan sok pénz.” – foglalta össze a helyzetét Fenriz.

(via)

Mit vegyek a csajomnak? (X)