Nyilván mindenki beleütközött már a szelfikészítés korlátaiba, nem is csoda hogy a szelfibot nevű szörnyeteg képes volt leigázni a bolygónkat. Most azonban néhány milánói srác a dróntechnológia felől felmutatott egy olyan megoldást, amitől felrobbant a Kickstarter.

Az AirSelfie nevű találmányukra 45 ezer dollárt szerettek volna összekalapozni, most 25 nappal a kampány vége előtt, már majdnem hétszer ennyi pénznél tartanak. No, de lássuk a kütyüt!

Az AirSelfie egy szuperkönnyű, 52 grammos, négypropelleres drón, ami egy kamerát hordoz magával, és egy androidos vagy egy iOS-es alkalmazáson keresztül a telefonunkkal tudjuk irányítani. Nyilván nem ő fogja megnyerni a légifotó-versenyeket, de olyan távolságra simán el tudjuk navigálni, ahonnan egy nagyobb baráti társaság vagy egy impozáns háttér kényelmesen befotózható. Így:

Az AirSelfie-hez ráadásul tartozik egy tok is, amin keresztül rá tudjuk csatlakoztatni a telónk aksijára, így a töltést is meg tudjuk oldali konnektor nélkül is. További részletek és rendelés a kampány oldalán.

(via)