Elsősorban azt, hogy a glitterdili túl messzire ment.

Volt a glitterszakáll.
Volt a glitterhónaljszőr.
És került már seggre is a csillogóból.

De ennél tovább lehet-e menni?

✨ GLITTER TONGUE ✨ I was doing this Lip look and got glitter on my tongue, so I thought I would embrace it and make it the main focus!! ———————————————— @jeffreestar @jeffreestarcosmetics Watermelon 🍉 Soda @litcosmetics Barbie Shops —————————— #australia #glittertongue #lipart #vladamua #jeffreestarcosmetics #jeffreestar #universodamaquiagem_oficial #makeupartistsworldwide #anastasia #norvina #glistencosmetics #anastasiabeverlyhills #lipgloss #glitter #melbourneiloveyou #melbournemakeupartist #sweden #stockholm #makeupartistry #australianmakeupartist #makeupartistmelbourne #makeupartistaustralia #iloveglitter #newtrend #commentforcomment #like4like #likeforlike #follow4like #litcosmetics

A post shared by Jacinta Vuković 💋 Melbourne (@jacintavukovic) on

Lehetett. Jacinta Vukovic makeup-művésznek köszönhetjük ezt a továbbfejlesztést, amit egy véletlen baleset szült: eredetileg csak az ajkait szerette volna becsillámporozni, de

aztán került a nyelvére is, és onnantól nem volt megállás.

Hogy tényleg ő volt-e az első, azt sosem fogjuk megtudni. Mindenesetre gyökeret vert a dolog, és a legnépszerűbb mobilfotóappban elkezdtek sokasodni a feldíszített nyelvek, köztük azok, akik magukat kiáltották ki elsőnek az új glittervonalban.

Glitter tongue. You seen it here first #glitter #glittertongue #sanjuan

A post shared by Jennie Douglas (@_jennie_douglas) on

Persze arról senki nem beszélt különösebben, mennyire egészséges benyelni pártucat ilyen műanyag darabkát (valószínűleg semennyire), hogy aztán erre is megszülessen a piac válasza az ehető csillám formájában, végérvényesen az őrület kategóriába tolva bele az egomán öndíszítőtrendet.

Update: a poszt befejezése után csak úgy kíváncsiságból rákerestünk egy eszünkbe jutott még szélsőségebb szélsőségre, és igazából nem kellett volna elcsodálkoznunk, hogy valójában már az is létezik: igen, vannak, akik már a vaginájukat is megkínálják csillámporral.

Valahol messze felsír egy csillámfaszláma.