• 5

  Jó lesz a buli

  A legnyomósabb érv a megjelenés mellett: mi, az Urbnplyr és ők, a már elég sokszor bizonyított NIGHTDRIVE nagyon rajta vagyunk ezen a jó ügyön. Rossz tehát egész egyszerűen a fizika törvényei alapján nem lehet belőle.

  Tovább

 • 4

  Már a múltkor is jó volt a buli

  Kétezertizennégy tavasza. Emlékszel? Ott voltál? Nagy volt. Most ráhordunk még két platónyival. Főleg, hogy a Toldi megújult azóta, és egyre nagyobb tömegeket bír mozgósítani. NEM AKARSZ LEMARADNI!

  Tovább

 • 3

  Jó hauzzal lesz jó a buli

  Mert ez az est arról a zenéről fog szólni, ami Chicagóban kezdett kibontakozni a 80-as évek elején, újravágott diszkókkal meg rájuk kevert dobgépekkel, majd később önálló műfajjá vált, a legnagyobb táncparkettrobbantóvá, ami három évtized után sem veszített erejéből.

  Tovább

 • 2

  BAL 5000 mindig jó

  Csak úgy ismerik a városban, mint az ember, aki térdre kényszeríti John Talabotot is. Szóban és zenében egyaránt szeret lelkiismeretesen savazni, egy éve nekünk készített podkesztjén pedig mit sem fog az idő! Ha hallottad már dj-zni, akkor azért, ha nem, akkor meg azért. Na de játszik ám a remek Nakedkool, a titokzatos Lil Sag és Zovek professzor úr is!

  Tovább

 • 1

  Mi is felrakunk pár zenét, jó?

  Hát persze, hogy túrunk magunknak egy talpalatnyi helyet a pultban (persze a királyi többes kurva szórakoztató amúgy, főleg ha egyetlen emberről van szó, a szerkesztőnkről). Na de a lényeg, hogy:

  IDE TESSÉK BECSEKKELNI!