Ráadásul ennyire letisztult dögöt?

A prágai bázisú Studio Perspektiv melóját stírölhetjük végig az alábbi képeken, és hát különösebb gondunk nem is akad vele – főleg, ha azt az adalékinfót is eldolgozzuk magunkban, hogy ez az épület korábban egy parkolóház volt Brno-ban. A Funtasty nevű, helyi mobilapp fejlesztő cég a szerencsés nyertese.

Egy ekkora lélegzetvézelű térről még nagyobb vállalatok is csak álmodni mernek. Akadnak benne társalgók, kooperatív munkára hajlamosító terek, pihenőzónák, és egy csomó, kis szigetként leváló szpot – a fókuszált munkavégzés érdekében.

És akkor még itt ez a minimalista közösségi konyha is:

Ez pedig nem egy vallatószoba. (Reméljük.)

A különböző anyagok, színek és technológiai megközelítések használata azt mondatná az emberrel, hogy szét kéne esnie az egésznek, de nem esik: éppen ez a kontrasztok (esztétikailag ügyesen kurált) párbeszéde teszi izgalmassá a helyet a letisztultsága ellenére is.

Élnénk.

Mit vegyek a csajomnak? (X)