Bejrútban építették meg.

Gregory Gatserelia belsőépítész kezét dicséri az alábbi szerkezet, aki kifejezetten arra ment rá, hogy ne sétáljon bele a tetőtéri krimók dizájncsapdáiba, amik jellemzően a padlóra koncentrálnak, esetleg az abból kinövő falakra és egyéb elemekre.

Ő ehelyett tovább törekedett az ég felé, ezzel a világítós struktúrával:

Gatserelia még egy trükköt bevetett – azon túl, hogy még egy kicsit úgy is tűnik a bár, mintha a levegőben lebegne: a szerkezet széleit üveggel vonta be, ami az est leszálltával láthatatlanná válik, és átadja a helyét a tükröződéseknek.

“Az emberek onnantól nem kifelé kémlelnek: annyira elragadja őket a fény, hogy arra néznek, illetve egymásra. Az energia így a helyszínen belül marad, ahogy a pillanat is”

– mondja marketingtudorokat megszégyenítve.

Már most azonnal rohannánk is kikérni a fröccskoktélunkat!