Legalábbis az IKEA milánói, jövőbeni koncepciókat felvonultató popup-bemutatóterme szerint. Ahova egy svéd tervező olyat talált ki, hogy hú és há.

Az ipari dizájnban utazó Ingrid Allenbach arra gondolt, hogy csodálatos lenne, ha a hűtőnkben megmaradt hozzávalókból valaki rögtön képes lenne megmondani, milyen kaja rittyenthető belőlük. De ez a valaki legyen inkább valami, mondjuk egyenesen a saját konyhaasztalunk! Amire ha elhelyezzük mondjuk a paradicsomot, a lisztet, meg a tojást, akkor előadja nekünk, hogy ilyen és ilyen olasz tésztát lenne érdemes előállítani belőlük.

“Kerüljenek közelebb az emberek az ételhez, érintsék meg, dolgozzanak vele”

– ezt akarják elérni. De a különleges asztalba még főzőlapot is beépítettek (igen, a fába), sőt, kitaláltak a hagyományos hűtő helyett is egy új, nyitott megoldást. Minden a fenti videóban!

(via)