A Stadt Architecture építészstúdió formabontó megoldása következik.

Egy kanadai pár azzal kereste meg a Stadt Architecture belsőépítészeit, hogy az alkalmi amerikai kiruccanásaikra vásárolt New York-i kecójukat valahogy úgy alakítsák ki, hogy abban a kanadai erdők is visszaköszönjenek. A végső megoldást elnézve, ezen felül meglehetősen szabad kezet kaptak a Stadt tervezői.

A hálószoba falát jelölték meg a lakás koncepciózus középpontjának. Míg a többi fal hó fehér lett, addig ezt a részt egy vancouveri erdőről lőtt fotó színvilágával festették le, majd plafon aranyát amolyan napsugár-baldachinként ráfolyatták.

A hálószoba ajtó tejüvegjének köszönhetően pedig a nappaliba ennek a kompozíciónak a színelegye vágódik be, ha zárva van, ha pedig nyitva, akkor pedig tejes pompájában lehet nézegetni.

És ha már bekukkantottunk ebbe a lakásba, akkor járjunk is benne körbe!

(via)