Legutóbbi, hasonló tematikájú posztunk után elkapott minket az ifjonti hév, és szinte szándékosan futottunk bele pár újabb lépőbe, amikkel szerintünk továbbra is gyönyörűen lehet aláfesteni a ránk váró, vibráló nyarat. Jöjjenek!

Reebok Classic AO Pump Tongue

“Pump Up… Air Out” – hangzott a szlogen a kilencvenes évek elején, ami a Reebok klasszikus, pumpálós cipőjét volt hivatott beágyazni az agyakba. Nagy sláger is lett a PUMP, meg a mechanizmus, amivel a cipő nyelvét és a felső részét is meg lehetett tölteni levegővel, hogy a bokára jól zárjon. Ez az új változat türkizkékjével és áramvonalas, sebességet idéző sávjaival azonnal hat, és ha szerencsénk van, itt talán meg is találjuk hamarosan.

Packer Shoes x ASICS Gel-Kayano “A.R.L.T. Vol. 2″

Bár mi itt az Urbanplayernél is hiszünk benne, hogy a kevesebb néha több, szerencsére ez a cipellő hiába kapott ilyen ordas hosszú nevet, legalább kellőképpen bitang is. A szó jó értelmében: bolondos lila, exhibicionista narancssárga, elszánt kék és utcai szürke árnyalatok csapnak össze rajta, és adnak egymásnak randevút egyszerre több helyen is. A logó meg mintha ketrecként fogná közre a lábat, amit beletesznek ebbe az ASICS-be. Április 18-tól megvásárolható lesz innen!

Nike Air Max Light Essential Spring/Summer 2014 Pack

A Nike fogta magát, és újra előhozakodott az Air Maxek leglégiesebb kis csoportjával, a Lighttal, klasszik színkombinációkban: karmazsinvörössel, katonai kékkel és a megunhatatlan, mindenhez passzoló szürkével. A könnyed, lélegző, nyárra tehát tökéletes új Air Max-iterációkat (ezt a szót már annyiszor el akartuk sütni, most jött el az ideje) a Sneaker Politicsnél lehet beújítani.