Hát ilyet még nem.

A New York-i LOT-EK stúdió pattintotta össze ezt a családi fészket a Brooklyn hipszterközpontjának számító Williamsburgben, ha jól megfigyeljük, szállítmányozási konténerekből, és ha még jobban megfigyeljük, úgy, hogy még átlósan félbe is hasították őket. Már így is szédületesen néz ki:

A belbecs pedig még annál is inkább.

Azzal egyébként, hogy egy lejtős szerkezetben gondolkodtak, ilyen furán elvágva a 21 konténert, hirtelen több privát tér és teraszka bukkant elő a tervben, szóval bármennyire karcosan néz ki az egész szajré kívülről, belül egészen barátságosra sikerült így szabni azt.

Mondjuk ezzel a 464 négyzetméterrel mi is tudnánk kezdeni ezt-azt.

(via)

Lepje meg magát az e-számla kényelmével és egy iPhone X-zel! Ha december 31-ig e-számlára vált, 150 000 Ft-os iCentre utalványt vagy egy iPhone X-et nyerhet! (X)