Evian Christ az utóbbi időben elég nagyot megy. Tavaly közreműködött Kanye West Yeezusán, idén a saját EP-je, ha nem is tökéletes az elsőtől az utolsó másodpercéig, de a Waterfall című trekk simán az év egyik legmenőbb basszusnehéz rombolása. Igazán itt volt az ideje, hogy egy király sztorival is öregbítse a jóhírét.

Történt ugyanis, hogy emberünk pár hónapja a csajától kapott egy saját nevével ellátott Calvin Klein-stílusú boxert, amiről posztolt is egy fotót. A rajongók elkezdték kérdezgetni, hogy lehet-e ilyet vásárolni, amire ő gondolta, hogy akkor rendel százat Kínából – annyi tuti elég lesz. Csak hát a ruhagyártó alig beszélt angolul, így a szót félreértés, majd tett követte. Az eredmény pedig az, hogy perpillanat 500 darab ilyen tornyosul a stúdiójában:

Egyelőre a hivatalos merchök közé nem tervezi betenni őket, egyedül a londoni Corsica Studios halloweeni bulijára visz le belőlük, de a Fadernek adott gyorsinterjújában nem zárta ki a lehetőségét, hogy a közeljövőben ilyesmi ironikus merchöket találjon ki, a sima zenekaros pólókért ugyanis sosem volt igazán oda.