Tél. Zimankó. Délutáni sötétedés. Átázott ruhák. Késő buszok. Csöpögő orr. Mindez a városban. Egyetlen jó pontja ennek az időszaknak talán a rumos tea, amit elszopogatsz, bízva abban, hogy némi életerő áramlik az ereidbe. Szikrázó napsütés, észbontó hegyek, porhavas lesiklások, legmelegebb trükkök, hütte – ez meg a másik oldal. Már ha hajlandóak vagyunk kimozdulni a négy fal szorításából, négyszáz kilométerrel messzebb (és mondjuk négyezer méter magasba).

Mert itt lehel a tarkónkra megint a téli szezon, és nem árt a felkészültség táska téren sem, főleg, ha egy technikai táskáról van szó, és a neve is ennyire beszédes, hogyaztmondja Douchebags. Norvégok állnak az ügy mögött, meg egy csomó hozzáértő fanatikus rider, akik minden tapasztalatukat bedobták a közösbe, és megalkották a legpraktikusabb táskát – vagyis táskákat, merthogy több is van belőle. Lehet kombinálni, összecsatolni, húzni-vonni, ha nem használjuk, akkor össze is tekerni, vagy akár futni vele, ahogy ezt egy papucsos douchebag mutatja a videóban.

db1

Annak ellenére, hogy irtó bután néz ki, tény, hogy praktikus, szóval ha megtetszett, akkor ide lehet bátran, de megfontoltan utalni a pénzt. Apropó, ha már a város elhagyásáról van szó, ne feledjük felidézni a kozmikus hipsztersátrat sem!

Mit vegyek a csajomnak? (X)