A Lepow által tervezett HiSmart tulajdonképpen egyesíti mindazt, amit 2015-ben egy városi használatra készített táskától elvárhatunk. Okostáskaként meghosszabbítja és kiegészíti a telónkat, az átalakíthatóságával, minimalista dizájnjával és alig egy kilogramos súlyával pedig egyszerre illeszkedik tökéletesen a mindennapokba és fel is dobja azokat.

Mint a meglehetősen felvillanyzó promóvideóból is kiderül, a fekete és úgynevezett konyak színekben választható tatyó hordható sima hátiként, valamint oldalt és háton is az egypántos formájában.

A táska lelke a pánton található multifunkcionális gomb. Ezzel fogadhatunk hívásokat, készíthetünk szelfit, rögzíthetünk hangokat, krúzolhatunk a zenetárunkban, a GPS-t is aktiválhatjuk, illetve ha nem találjuk a telónkat, akkor meg is csörgethetjük vele.

Ennek analógiájára lett a német technológiát felhasználó zár outfitje is megtervezve. Tulajdonképpen mindössze ez a két fémkorong tér el a táska alapszínétől.

A belső praktikusan, a technikai apparátusunkra gondolva lett kialakítva.

A praktikusság és a méretre állítható pánt mellett mellett a strapabírás is fontos szempont volt. Nem csak masszív a tatyó, de eső esetén még a fejünk fölé is emelhetjük benne a táblagépünkkel, lévén teljesen vízálló a borítása.

(via Designboom / HiSmart / Indiegogo)